- av naturliga skäl -

Välkommen till Sölvesborg - kommunen med närhet, värme och engagemang.

Länk till sida om Sölvesborgsbron
Råd och stöd för unga vid psykisk ohälsa
PSI-data

Uppfräschning runt Grundsjön

SFK Regnbågen och kommunen har i samarbete gjort en uppfräschning runt Grundsjön med nya gångar, grillplatser och bänkar.

25-års jubileum med vår vänort Wolgast

I år det 25 år sedan Wolgast och Sölvesborgs kommuner tecknade vänortsavtal första gången. För att fira vårt jubileum bjuder vi in till vänskapsfest den 11 maj kl. 15.00 - 18.00 på Stortorget.

Barnfestival 13-14 maj 2016 i Hällevik

En ny festival kommer att se dagens ljus. En festival för barn där besökarna får vara delaktiga genom att skapa/delta i de aktiviteter som erbjuds. För barn 4-12 år och deras nätverk samt skolor.

Ansök om medel ur Stig Bertholdsons donationsfond

Stipendiefonden skall vara avsedd till eftergymnasiala studier i kyrkomusik eller teologi. Om det inte finns någon lämplig sökande kan även te...

Jobba Vart Du Vill-Dagen 3/5

Välkommen till Jobba Vart Du Vill-Dagen den 3/5 i Sölvesborgshems lokaler! För dig som inte kan närvara kommer evenemanget att filmas/fotograferas, och vid speciella programpunkter också sändas live. 

Simskola i Hällevik 2016

Nu är det dags att anmäla sig till årets simskola i Hällevik. Som kommuninvånare har du förtur till att anmäla dig under tre veckor, därefter får alla som vill anmäla sig.
 

Annonsera och hitta lediga lokaler

Du vet väl om att du kan annonsera gratis på kommunens hemsida om du har en ledig lokal att hyra ut eller mark att sälja i Sölvesborg? Snart kommer vi också att förenkla för dem som hyr ut, säljer eller letar i hela Blekinge.

Prenumerera på nyheter
Här kan du prenumerera på ett urval av nyheter från Sölvesborgs kommun. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.
* = Obligatorisk uppgift

Ange en riktig e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Sölvesborgs kommun
294 80 Sölvesborg
Besök: Repslagaregatan 1
Telefon: 0456-81 60 00
info@solvesborg.se

Gå direkt till:

Sölvesborgs kommun, 294 80 SÖLVESBORG. Besök: Repslagaregatan 1. Telefon: 0456-816 000. Telefax: 0456-134 29. info@solvesborg.se
Org.nr: 21 20 00 0852. Bankgiro: 343-5625. Ansvarig utgivare: Kommunchef Lars Ericsson. kommunikation@solvesborg.se

In English

Tourist information in English »

Auf Deutsch

Vorgewählte Informationen auf Deutsch »