- av naturliga skäl -

Välkommen till Sölvesborg - kommunen med närhet, värme och engagemang.

Länk till sida om Sölvesborgsbron
Råd och stöd för unga vid psykisk ohälsa
PSI-data

Tyck till om våra lekplatser!

Barn, föräldrar, lärare och andra vuxna är välkomna att delta i vår undersökning. Ni svarar på frågorna för en lekplats i taget, men om ni brukar besöka flera så får ni gärna svara på undersökningen flera gånger.

Swanlundska fonden - ensamstående, äldre, behövande kvinnor

Välkommen med ansökan som ska vara inkommen senast den 3 oktober.

Skridskor

Nu öppnar ishallen Sölveshov

Måndag 29/8 öppnar ishallen för säsongen. Allmänhetens tider är uppdelade i med klubba och utan klubba. Kom ihåg att du måste ha hjälm på dig när du är på isen.

Tyck till om Svarta Leds-området

Svarta Leds-området är ett relativt gammalt idrottsområde och det är dags att titta framåt. Vad och hur kan området utvecklas för att möta framtide...

Nya barnomsorgsportalen

Vi har nyligen lanserat Barnomsorgsportalen, där vårdnadshavare kan sköta den mesta administrationen för sin barnomsorg. Portalen gäller för de som har barn på förskola, fritidshem eller hos dagbarnvårdare.

Vi blir fler i Sölvesborg

Statistiska Centralbyrån SCB har presenterat nya siffror för befolkningsutvecklingen i landet. 2016 års andra kvartal har Sölvesborg ökat med 94 personer, och vi är nu 17 305 invånare i kommunen!

Dags att söka ur studentfonder

Ska du studera vidare efter gymnasiet i höst? Torsdag 18/8 öppnar ansökan till två olika fonder för studenter: Gunnar Nilssons stipendiefond och Magnussons donationsfond. Ansök senast den 12/9.

Läsårstider 2016/2017

Här hittar du datumen för läsåret 2016/2017 med lov och andra lediga dagar för grundskola, grundsärskola och förskoleklass. Du kan också ladda ner läsårstiderna i kalenderform till din telefon eller dator.

Prenumerera på nyheter
Här kan du prenumerera på ett urval av nyheter från Sölvesborgs kommun. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.
* = Obligatorisk uppgift

Ange en riktig e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Sölvesborgs kommun
294 80 Sölvesborg
Besök: Repslagaregatan 1
Telefon: 0456-81 60 00
info@solvesborg.se

Gå direkt till:

Sölvesborgs kommun, 294 80 SÖLVESBORG. Besök: Repslagaregatan 1. Telefon: 0456-816 000. Telefax: 0456-134 29. info@solvesborg.se
Org.nr: 21 20 00 0852. Bankgiro: 343-5625. Ansvarig utgivare: Kommunchef Lars Ericsson. kommunikation@solvesborg.se

In English

Tourist information in English »

Auf Deutsch

Vorgewählte Informationen auf Deutsch »