- av naturliga skäl -

Välkommen till Sölvesborg - kommunen med närhet, värme och engagemang.

Länk till sida om Sölvesborgsbron
Råd och stöd för unga vid psykisk ohälsa
Foto: Ingmar Skogar

Upplev Skottlands fängslande övärld!

Naturfotograf Ingmar Skogar föreläser utifrån sina bilder på Mjällby bibliotek tisdagen den 10 februari kl. 18:30. Välkomna!

Vi söker byggnadsingenjör

Sölvesborg ligger vid den Blekingska kusten med cirka en timme till Karlskrona och Malmö. Det som utmärker Sölvesborg är framtidstro och gemyt, en ...

SISSE-föreställningar för våren 2015

Biljetter säljs på Medborgarkontoret eller biblioteket i Sölvesborg. Finns det biljetter kvar säljs de också 30 minuter före föreställningen på spelplatsen.

Cafékvällar för vuxna om barn & ungdomar

Syftet med träffarna är att sprida kunskap, lära av varandra och få igång en dialog. Vi välkomnar dig som möter barn och ungdomar - som förälder, i...
Ask & Embla pris

Ask & Embla-priset 2015

Nu är det dags att nominera till Ask & Embla priset 2015. Priset är avsett att uppmärksamma en kille och en tjej i åldern 13-25 år bosatt i Sölvesborgs kommun och som under året varit goda ambassadörer och visat handlingskraft för att göra kommunen till en bättre plats att bo på.

Aktiv Fritid 2015

Aktiv Fritid 2015 är klar.  Katalogen är en sammanställning över aktiviteter som finns i Sölvesborg, Bromölla och Olofström för barn, ungdomar och vuxna i behov av särskilt stöd. 

DV-tidningens decembernummer ute!

DV står för ”Daglig Verksamhet” och är en sysselsättning för oss med olika funktionsnedsättningar. Nu kan du läsa vårt decembernummer.

Prenumerera på nyheter
Här kan du prenumerera på ett urval av nyheter från Sölvesborgs kommun. Fyll i formuläret och anmäl dig. Du kommer få e-post med intressanta nyheter när något dyker upp.
* = Obligatorisk uppgift

Ange en riktig e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Sölvesborgs kommun
294 80 Sölvesborg
Besök: Repslagaregatan 1
Telefon: 0456-81 60 00
info@solvesborg.se

Gå direkt till:

EVENEMANG

Sölvesborgs kommun, 294 80 SÖLVESBORG. Besök: Repslagaregatan 1. Telefon: 0456-816 000. Telefax: 0456-134 29. info@solvesborg.se
Org.nr: 21 20 00 0852. Bankgiro: 343-5625. Ansvarig utgivare: Kommundirektör Roger Zetterqvist. webmaster@solvesborg.se

In English

Tourist information in English »

Auf Deutsch

Vorgewählte Informationen auf Deutsch »