Ozzy Osbourne till Sweden Rock Festival 2011

Det finns kända artister, det finns berömda, det finns rentav legendariska - och så finns Ozzy Osbourne. Inte nog med att "The Prince of Darkness" är en av hårdrockens mest ikoniska gestalter, han har befunnit sig på toppen av sin karriär under en längre period än någon av hans kollegor. Ledningen för Sweden Rock avslöjar att Ozzy Osbourne kommer att göra sin enda Sverigekonsert under 2011 på Sweden Rock Festival, vilket också är Ozzy Osbournes första spelning på SRF. Ozzy intervjuas i en stor omslagsartikel i det kommande numret av Sweden Rock Magazine, och han är inställd på att göra en bra spelning: "Jag skulle betala för att få se mina fans. Jag älskar att träffa dem och se till att de har det bra".

Hans konsert på Globen tidigare i höst var slutsåld långt i förväg och har hyllats av pressen, vilket bevisar att Ozzy fortfarande är en av rockvärldens allra största.

Gå direkt till:

Skicka en kommentar om innehållet på sidan
Här kan du skicka in synpunkter på innehållet på den aktuella webbsidan. Din kommentar kommer inte att publiceras, utan skickas till personen som ansvarar för sidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange ett meddelande!

Ange en riktig e-postadress!

Filen var för stor! Välj en mindre.

Ange vad är det för veckodag idag!

Tipsa en vän
Här kan du tipsa en vän om den aktuella webbsidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange din väns namn!

Ange din väns e-postadress!

Ange ditt namn!

Ange din e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Uppdaterad: 2010-10-25 Ansvarig: Mattias Åberg
Sölvesborgs kommun, 294 80 SÖLVESBORG. Besök: Repslagaregatan 1. Telefon: 0456-816 000. Telefax: 0456-134 29. info@solvesborg.se
Org.nr: 21 20 00 0852. Bankgiro: 343-5625. Ansvarig utgivare: Kommunchef Lars Ericsson. kommunikation@solvesborg.se

In English

Tourist information in English »

Auf Deutsch

Vorgewählte Informationen auf Deutsch »