Anmäl dig till tomtkö

Här kan du göra en intresseanmälan på den tomt som du är intresserad av. När du fyller i formuläret nedan ställer du dig i tomtkö eller reserverar en kommunal småhustomt. När din ansökan har registrerats hos kommunen kommer du att få en faktura hemskickad till dig på registreringsavgiften, som för närvarande är 1 000 kronor/område (tomtkö).

Läs om de regler som gäller vid köp eller reservation av kommunal småhustomt i Sölvesborgs kommun.

I områden som är klara för försäljning, var vänlig ange fastighetsbeteckning. Detta gäller inte för områden som ännu bara är på planeringsstadiet.

Klicka här för att ställa dig i tomtkö eller reservera en småhustomt
Skriv en punkt i nedanstående alternativ om det inte finns en medsökande person.

Välj tomtJag/vi har läst igenom reglerna för reservation och köp av kommunal villatomt i Sölvesborgs kommun, som står skrivna längre upp på sidan, och accepterar villkoren för dessa *

Personuppgifter i ansökan behandlas i enlighet med PUL. Du medger att information du lämnat får lagras och bearbetas i register av kommunstyrelsen. Du har rätt att begära utdrag och rättelse.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 december 2017
Sidan publicerad av: Kansliets webbredaktör
Bygga, bo och miljö

Detta är en beta-version av Sölvesborgs kommuns nya hemsida. Det betyder att den fortfarande är under uppbyggnad. Om du inte hittar det du söker kan du besöka vår gamla hemsida här.