Killebom inställt - frågor och svar

Här svarar vi på frågor gällande att Killebom 2020 ställs in. Hittar du inte svaret på din fråga här? Tveka inte att kontakta någon av medarbetarna i festivalteamet.

Kommer Killebom att arrangeras senare under 2020?

Nej, vi skjuter fram Killebom till 7-10 juli 2021. Vi hoppas kunna erbjuda en fartfylld och rolig festival då.

Varför ställer ni in festivalen?

Beslutet att ställa in Killebom har fattats med anledning av den rådande smittspridningen av coronaviruset varvid Sveriges regering fattat beslut om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer. Regerings beslut gäller tillsvidare och vi kommer därför inte att få de myndighetstillstånd som vi behöver enligt Ordningslagen.

Jag var bokad under festivalen 2020 och vill gärna komma 2021. Går det bra?

Härligt att du vill vara med på festivalen även 2021. Vi sparar alla kontaktuppgifter och återkommer till dig när vi börjar planera festivalen för 2021.

Kommer den stora sommarmarknaden första onsdagen i juli att anordnas ändå?

Nej, den traditionsenliga sommarmarknaden kommer inte att arrangeras 2020.

Jag hade bokat marknadsplats till sommarmarknaden. Finns det någon annan marknad i Sölvesborg jag kan anmäla intresse till?

Ja, bokningen till vår årliga Höstmarknad öppnas i början av juni. Varmt välkommen med din anmälan då och håll utkik på Bokamarknad.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster där du bokar din plats.

Kommer det att bli några andra aktiviteter istället för Killebom i år?

Vi har inget planerat idag.

Kontakt

Om Killebom