Äta och dricka

Bild

Foto: Olle Enqvist

Smak och Dryckesfestival

Lördag 11.00 – 22.00
S:t Andreasgatan (Flora Perssons parkering)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

För första gången kan du nu besöka en smakfestival på Killebom! Kom och låt dig inspireras med nya intressanta smaker, här serveraras mat och dryck från producenter från hela Skåne och Blekinge. Det kommer att vara möjligt att köpa provsmakningsvolymer och hela glas från de olika producenterna. Läs mer om smak och dryckesfestivalen.
Arrangör: Skånes Dryckesproducenter

Partyfabrikens showtält, Innerhamnen

Partyfabriken är en av Sveriges mest bokade showgrupper med ca 150 spelningar/år. Under Killebom bjuder de på en musikalisk resa och blandar vilt bland olika musikstilar. Mycket glädje, stolliga upptåg, goa ballader, härliga schlager och rock n`roll utlovas. Fri entré alla dagar och prisvärda menypaket! Förboka era platser på partyfabriken.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Shady Burgers, Stortorget

Stans succé förgyller Killebom även i år! Shady Burgerslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster serverar som vanligt sin ordinarie meny inne i restaurangen med högklassiga hamburgare av de bästa råvarorna. Under festivalen erbjuds dessutom en särskild Killebom-meny på torget. Kvällstid utökar Shady Burgers sin serveringsyta då restaurangen övertar Ritz intilliggande uteplats. Från Shady Burgers uteservering njuter du av all underhållning som årets stora festival har att bjuda på.

Torgtältet, Stortorget

På bästa torgläge erbjuder Kajutan i Hörviklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster tillsammans med Sölvesborgs Golfkroglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster en härlig meny med grill, fisksoppa och wokade musslor. Vill du höja lyxen ytterligare så hittar du champagnebaren med ostron just här! Från Torgtältets servering njuter du av all underhållning som årets stora festivalscen har att bjuda på.

Partytältet, Brofästet på Havsudden

Med en fantastisk utsikt över Sölvesborgsviken erbjuder Kajutan i Hörvilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterk och Sölvesborgs Golfkrog,länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i samarbete med Grillbitenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, en smakrik meny från vår smoker, med bla pulled pork & ribs. På kvällen höjer vi stämningen med suverän underhållning av våra partyband.

Följ oss i sociala medier @killebomlänk till annan webbplats tagga gärna dina bilder under festivalen med #killebomlänk till annan webbplats

Kontakt

Om Killebom