Smådjursutställning

Foto: Pär Johansson

Torsdag 4 juli, kl. 10-13

Har du ett husdjur som du skulle vilja visa upp? Då kan du anmäla ditt djur till Smådjursutställningen i Killeboms egna Barnkvarter! Alla barn och ungdomar som är under 18 år är välkomna att visa upp sitt djur. Du finner Barnkvarteret bakom Sölvesborgs Bibliotek, i Biblioteksparken.

Tänk på att...

  • Den som ställer ut sitt djur måste själv ta ansvar för djuret.
  • Den som ställer ut sitt djur måste själv ta med det som behövs (bur, bord, solskydd, mat, vatten och annat).
  • Gör en skylt med djurets namn och berätta lite om vad det äter, hur gammalt det är och annat som kan vara roligt att veta.

Har du frågor?
Du kan skriva e-post till:
maria.nilsson@solvesborg.se eller ringa till Sölvesborgs bibliotek på tel: 0456-81 68 52 eller tel: 0456-81 68 53.

Anmäl ditt djur till smådjursutställningen

Gör din anmälan enkelt och snabbt genom att fylla i vårt webbformulär nedan. Vi vill ha din anmälan senast den 27 juni.

Jag vet att jag måste ta med mig all utrustning, bur, mat och annat som mitt djur behöver. Jag vet att jag själv får ansvara för att mitt djur är försäkrat och att jag måste ta fullt ansvar för eventuella skador som mitt djur kan orsaka.Jag vet att jag bör komma i god tid så att jag hinner sätta upp burar, bord och annat. * (obligatorisk)
Jag vet att jag måste ta med mig all utrustning, bur, mat och annat som mitt djur behöver. Jag vet att jag själv får ansvara för att mitt djur är försäkrat och att jag måste ta fullt ansvar för eventuella skador som mitt djur kan orsaka.Jag vet att jag bör komma i god tid så att jag hinner sätta upp burar, bord och annat.

Följ oss i sociala medier @killebomlänk till annan webbplats tagga gärna dina bilder under festivalen med #killebomlänk till annan webbplats

Kontakt

Om Killebom