Lediga jobb i kommunen

Medarbetare på parkavdelningen

Medarbetare på parkavdelningen

Sölvesborg är en attraktiv boendekommun med närhet och bra kommunikationer mot såväl resten av Blekinge som mot Skåne och Öresundsregionen. Du tar dig enkelt hit med snabba kommunikationer från omkringliggande städer. Boende med livskvalitet och möjligheter till ett gott liv gör att både invånare och företag trivs. Hos oss arbetar över 1 300 personer.

Vi söker kontinuerligt personer för yrken så som socionomer, lärare, undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och olika tekniska yrken. Titta gärna in regelbundet för att se vad vi söker just nu:

Just nu har vi tekniska problem med denna sidan, för att se våra lediga tjänster gå in på vår gamla hemsida gamla.solvesborg.se/ledigajobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Timvikarie till Bemanningsenheten

Tycker du om att arbeta med människor och vill arbeta inom äldre- och funktionshinderomsorg? Vi söker kontinuerligt timvikarier till vår bemanningsenhet.
Kontakta oss på telefon 0456-81 69 00 eller 0456-81 69 31.

Värdegrund

Närhet, värme och engagemang är våra värdeord och dessa ska genomsyras i det dagliga arbetet och påverka hur medarbetare ger service, bemöter varandra och kommuninvånarna.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 1 november 2017
Sidan publicerad av: Therese Håkansson
Detta är en beta-version av Sölvesborgs kommuns nya hemsida. Det betyder att den fortfarande är under uppbyggnad. Om du inte hittar det du söker kan du besöka vår gamla hemsida här. OK