Frivilligt arbete och organisationer

En yngre och en äldre person som håller om varandra.

Vill du engagera dig som frivillig för de äldre i Sölvesborg? Vi söker dig som vill ge lite av din tid för att höja livskvalitén och förgylla tillvaron för de personer som är äldre och ensamma. Det finns också föreningar i Sölvesborg som har aktiviteter anpassade för äldre som du kan engagera dig i.

Är du en person som är intresserad av att ge lite av din tid, sätta guldkant på tillvaron och engagera dig som frivillig? Din insats som frivillig kommer att höja livskvalitén och hjälpa till med att förgylla tillvaron för den som är äldre och ensam.

Ditt frivilliga arbete består i social gemenskap med enskild senior eller med seniorer i grupp. Tiden du ger är några timmar i månaden eller mer om du vill och har möjlighet.

Intresserad att engagera dig frivilligt?

Vi söker frivilliga i alla åldrar och från alla bakgrunder! Du kommer att få information om vår verksamhet och en introduktion om vad frivilliginsatsen innebär för både dig och senioren. För att göra en intresseanmälan kontakta Christina Nordin. Kontaktuppgifter ser ni längre ner på sidan.

Stöd av frivillig

Är du som senior i behov av sällskap och stöd i din vardag för att till exempel ta del av en aktivitet, gå på en promenad eller bara ha sällskap vid en fika? Då kan du få hjälp av någon av våra frivilliga.

Kontakt

Samordnare Christina Nordin
Telefonnummer: 0456-81 60 38
E-post: christina.nordin@solvesborg.se

Relaterade länkar
Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2018
Sidan publicerad av: Omsorgskontorets webbredaktör
Omsorg och stöd

Välkommen till Sölvesborgs kommuns nya hemsida! Sidan är fortfarande under uppbyggnad. Om du inte hittar det du söker kan du fortfarande besöka vår gamla hemsida här.