Sommarjobba som dansare?

Arbeta som dansare i Sommardans Blekinge 2017!
Sommardans Blekinge 2017 söker dig som är intresserad av dans och vill prova på hur det är att arbeta som professionell dansare. Inriktningen är främst modern och modern jazz. Detta är ett projekt som feriearbetare från hela Blekinge kan söka och vi kan erbjuda 30 platser totalt. Alla som uppfyller kraven för feriearbete är välkomna att söka.

Sommardans Blekinge 2017 går ut på att:
Du ska få utveckla dig själv som dansare, få uppträda på offentliga platser runt om i länet och knyta kontakter till andra dansare i Blekinge. Under tre veckor kommer du att arbeta som dansare, vilket innebär daglig träning, repertoar och komposition. Vi kommer att skapa 1-2 dansstycken på ca 10-15 min vardera. De sätter vi ihop till en längre föreställning som vi turnerar med i hela Blekinge med tre föreställningar i varje kommun under den sista veckan i juli.

Sök jobbet:
För att få jobbet måste du först ansöka på din kommuns hemsida för feriearbete, sedan kommer du att välkomnas till en audition där en jury väljer ut vilka som är mest lämpade för jobbet. Det kommer erbjudas 6 platser från varje kommun. På audition kommer du att få prova på att ta koreografi, improvisera och arbeta med kontaktarbete, vilka är det saker vi kommer arbeta med under sommaren. Juryn tittar efter din förmåga att samarbeta, din rumsuppfattning och rörelseuppfattning. Sök även om du är nybörjare – du vet aldrig vad juryn ser! Ansökningsblanketten hittar du här »

Period: Första ferieperioden, vecka 25, 26, 27 2017. Sommardans sträcker sig över 3 veckor med sammanlagt 112-120 timmar.

Arbetstider: 09.00-17.00 (med reservation för vissa förändringar. Vi anpassar oss efter bussar och annat så att man hinner ta sig till jobbet i tid).

Plats: Blekinge folkhögskola, Bräkne-Hoby. Detta för att ingen ska ha för lång resväg till jobbet. Det kommer finnas möjlighet att bo på folkhögskolan för en mindre kostnad för att ni ska kunna undvika att betala resekostnader. Du kommer kunna bo där från måndag till fredag under vår repetitionsperiod v. 25 och v. 26. Under turné veckan utgår alla från sin hemkommun.

Lön
64:-/h inklusive semesterersättning. Du får själv stå för rese- boende- och matkostnader. 

Projektledare/Koreografer:
Rebecca Yates, utbildad vid London Contemporary Dance School, sedan 2010 verksam som frilansande dansare.

Anna Johansson, utbildad vid Salzburg Experimental Academy of Dance, sedan 2009 verksam som frilansande dansare.

Projektledare:
Rebecca Yates 0732-050 888
e-post: info@dansiblekinge.com
 

Läs mer
facebook.com/SommardansBlekinge

sommardansblekinge.tumblr.com/

 

Gå direkt till:

Skicka en kommentar om innehållet på sidan
Här kan du skicka in synpunkter på innehållet på den aktuella webbsidan. Din kommentar kommer inte att publiceras, utan skickas till personen som ansvarar för sidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange ett meddelande!

Ange en riktig e-postadress!

Filen var för stor! Välj en mindre.

Ange vad är det för veckodag idag!

Tipsa en vän
Här kan du tipsa en vän om den aktuella webbsidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange din väns namn!

Ange din väns e-postadress!

Ange ditt namn!

Ange din e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Uppdaterad: 2017-02-07 Ansvarig: Ann-Louise Cato
Sölvesborgs kommun, 294 80 SÖLVESBORG. Besök: Repslagaregatan 1. Telefon: 0456-816 000. Telefax: 0456-134 29. info@solvesborg.se
Org.nr: 21 20 00 0852. Bankgiro: 343-5625. Ansvarig utgivare: Kommunchef Lars Ericsson. kommunikation@solvesborg.se

In English

Tourist information in English »

Auf Deutsch

Vorgewählte Informationen auf Deutsch »