Nyföretagarträff

3 feb
Sölvesborg
Bild

Scala bio, Sölvesborg

Du som startade eller etablerade företag i Sölvesborg under 2018 eller 2019 är varmt välkommen till nyföretagarträff måndagen den 3 februari klockan 17:00-18:30 på Scala biograf, Sölvesborg. Vi kommer bjuda på lättare tilltugg samt alkoholfri dryck.

Information om näringslivskontoret
Tillsammans med våra nätverk försöker vi på näringslivskontoret i Sölvesborg att skapa nya möjligheter och ge förutsättningar för att vårt näringsliv ska utvecklas. Det gör vi genom att förenkla företagens kontakter med olika myndigheter, skapa ett positivt företagsklimat och arbeta för att nya investeringar sker och för att företag ska etablera sig här. Förutom övergripande näringslivsutveckling har vi särskilt fokus på landsbygd, handel, besöksnäring och kompetensförsörjning.

Information från Svenskt Näringsliv
Nina Andersson från Svenskt Näringsliv kommer och berättar om deras organisation samt hur dom arbetar för att skapa goda förutsättningar för landets företag. Ett bättre företagsklimat för ett bättre Sverige - det är Svenskt Näringslivs uppdrag.

Information från Nyföretagarcentrum
En annan gäst är Mats Knutsson från nyföretagarcentrum. Nyföretagarcentrum hjälper nya företagare med information, företagsrådgivning och kan ge utbildning från idé till framgångsrikt företagande.

Är du sedan tidigare företagare i Sölvesborg är du självklart också välkommen!

Anmäl er genom att skicka ett mail till naringslivskontoret@solvesborg.se med namn, antal gäster samt matpreferenser.

Varmt välkomna!

Mer information
Datum: 3 februari 2020
Tid: 17:00 - 18:30
Ort: Sölvesborg
Plats: Scala bio

Senast uppdaterad: 13 januari 2020

Skriv ut