Näringslivslunch med tema Företagarna i Sölvesborg

25 jun
Sölvesborg
0456-81 61 22
stefan.olofsson@solvesborg.se

Sölvesborgs kommun bjuder in företagare närområdet och andra intresserade av näringslivs- och arbetsmarknadsfrågor till näringslivslunch måndagen den 25 juni klockan 12:00-13:00 i Odd Fellow-lokalen/f.d. Tivolirestaurangen. Luchens tema är Företagarna i Sölvesborg. Företagarna är Sveriges största företagarorganisation. De arbetar med frågor vars syfte är att skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag.

Medlemmarna är företagare som äger sina egna företag eller som stöttar Företagarnas arbete. Det finns många lokala underavdelningar till Företagarna runtom i Sverige.

Ordförande för Företagarna i Sölvesborg, Patrik Johansson, besöker oss och berättar mer om organisationen, vad som är på gång och vilka planer som finns.

Anmälan krävs, sista anmälningsdag och sista dagen att avboka om du redan anmält dig men fått förhinder, är torsdagen den 21 juni. Du avbokar dig via länken i ditt bekräftelsemejl.

Dagens lunch blir en varm caesarsallad från Shady Burgers för 100 kronor inklusive måltidsdryck, kaffe eller te efter maten. Var och en betalar sin lunch själv på plats med betalkort eller Swish (OBS! Ej kontanter).

Är du osäker på var Odd Fellow-lokalen/f.d. Tivolirestaurangen ligger? Här hittar du platsen på en kartalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sölvesborgs kommuns syfte med näringslivsluncherna är att informera om saker som vi tror näringslivet kan ha nytta av, skapa en mötesplats för företagare samt göra det enklare att komma i kontakt med Sölvesborgs kommun och våra nätverk.

Varmt välkomna!

Anmälan

Mer information
Datum: 25 juni 2018
Tid: 12:00 - 13:00
Ort: Sölvesborg
Plats: Odd Fellow-lokalen/f.d. Tivolirestaurangen
Kontakt: 0456-81 61 22 stefan.olofsson@solvesborg.se
Pris: 100 kronor (för mat och dryck, var och en betalar själv på plats)
Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2018
Sidan publicerad av: Nicolina Sällberg