Tobias Karlsson – Allt är möjligt

30 okt
Sölvesborg
0456 - 81 61 81
medborgarkontoret@solvesborg.se
Bild

Foto: Tobias Karlsson

Tobias Karlsson är en mycket fängslande föreläsare och sprudlande entertainer med ett viktigt budskap, 2016 vann han priset Årets talare. Men mest känd är han kanske som dansare från TV4:s Let´s dance. Välkommen till en föreläsning som du sent kommer att glömma, tisdagen den 30 oktober i Bokelundsskolans aula. Entrén är öppen från kl. 18 där det bjuds på fika och mingel, föreläsningen startar 19.00. Biljett kostar 30 kr och köps på Medborgarkontoret, du får en goodie-bag med minst dubbelt värde (som biljettpriset) på plats.

En barndom kantad av mobbning och hemligheter höll på att bryta ner honom totalt, men har också gjort honom starkare och till den han är idag. Hör hans historia om de tidiga skolåren, där mobbningen löpte parallellt med en dansvärld fylld av beröm och ryggklapp. Hör om hur hans homosexualitet påverkat honom och hans omvärld och om hur Let´s dance fått drömmen att verka lite närmare.

Tobias egna ord om föreläsningen:

– Genom att lyssna till signalerna omkring dig, din egen intuition och genom att ibland ta emot en hjälpande hand från en vän, har jag lärt mig att man kan uppnå drömmen! MEN om du inte är lycklig under resans gång, då kommer du inte heller bli det när du uppnår drömmen. Jag vill börja med att berätta att mitt liv inte alltid varit "En dans på rosor".

– Mina drömmar sen barnsben har lett till internationella framgångar men framförallt ett underbart och roligt liv!

Om Tobias:

Tobias började dansa som 8-åring och har sedan dess hunnit med att skörda internationella framgångar. Han har vunnit många tävlingar både i Sverige och internationellt, haft huvudrollen i den världsberömda dansgruppen "Burn the floor" och turnerat runt om i världen. Han har dessutom deltagit i 14 säsonger av tv-programmet Lets dance i både Sverige, Danmark och Norge och som jurymedlem i Talang i TV 3.

Just nu är Tobias Karlsson aktuell som koreograf och dansare i egna danskompaniet Move Your Feet och som inspirationsföreläsare på event och konferenser runt om i Sverige. Han brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig.

Tobias är en mycket inspirerande och flitigt anlitad föreläsare, konferencier och underhållare. Han är även en mycket uppskattad danslärare. Man kan på en timma med dans, komma längre med kommunikationen på företaget än fem år vid kopieringsmaskinen. Ofta är det skepsis över detta med dans och det rynkas på näsan. Men en halvtimme senare är skjortan uppknäppt och slipsen sitter i pannan till tonerna av en gammal discodänga från 70-talet eller någon karnevalinspirerad samba.

Mer information
Datum: 30 oktober 2018
Tid: 19:00
Ort: Sölvesborg
Plats: Bokelundsskolans aula
Kontakt: 0456 - 81 61 81 medborgarkontoret@solvesborg.se
Pris: 30 kr (säljes på Medborgarkontoret)
Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 oktober 2018
Sidan publicerad av: Charlotte Pettersson