• Startsida
  • / Nu släpps ännu fler villatomter i Ljungaviken

Nu släpps ännu fler villatomter i Ljungaviken

Familj och karta över tomterna i Ljungaviken etapp 2b.

Foto: Scandinav bildbyrå och Sölvesborgs kommun.

Idag släpps nio nya villatomter i den populära stadsdelen Ljungaviken i Sölvesborg. Från och med den här veckan kommer erbjudande att skickas ut i turordning till de som står i tomtkön för Ljungaviken.

Ta chansen och ställ dig i tomtkön

Det står cirka 30 personer i tomtkön för Ljungaviken, men ta ändå chansen att ställa dig i kön om du är intresserad. Det finns alltid en möjlighet att den som står före dig tackar nej.

Ljungaviken är det område i Sölvesborg där det säljs flest tomter just nu och anledningen till att det släpps fler tomter idag är eftersom nästan alla befintliga är bokade. De nya tomterna i Ljungaviken är mellan ca 800-1200 m² och har fiber framdraget till tomtgränsen. Tomterna kostar 400 kronor per m² och tillhör det som kallas etapp 2b.

Stadsdelen Ljungaviken

Ljungaviken är Sölvesborgs kommuns nyaste stadsdel som binder samman stadskärnan med listerlandet genom den välkända och prisbelönta Sölvesborgsbron, som är Europas längsta gång- och cykelbro. I Ljungaviken har du nära till allt – skog och hav, strand och golfbana, avkoppling och aktivitet, service och affärer, folkliv och kommunikationer. Här samsas moderna villor och lägenheter med uråldriga tallar och vajande vass.

Karta och flygbild

Nedan hittar du en karta över etapp 2b och en flygbild över Ljungaviken där de nya tomterna är utmarkerade.

Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn Filstorlek Datum fil laddades upp
Ljungaviken etapp 2b tomtkarta svartvit.pdföppnas i nytt fönster 1.1 MB 2018-08-27 09.22
Ljungaviken etapp 2b tomtkarta flygbild färg.pdföppnas i nytt fönster 3.3 MB 2018-08-27 09.22

Såhär fungerar tomtkön

Genom att sätta upp dig i tomtkön för Ljungaviken har du möjlighet att få erbjudande om en tomt från områden i Ljungaviken som släppts tidigare, det område som släpps idag, eller framtida utbyggnad i Ljungaviken.

Det finns dessutom separata köer för de lediga kommunala villatomter som är klara för försäljning i Sölve, Hörvik, Nogersund, Norje och Sandbäck.

Mer information

Vill du veta mer om Ljungaviken eller något av våra andra områden med lediga tomter? Kontakta Monia så kan hon berätta mer!

Kontakt

Handläggare
Monia Jönsson
Telefonnummer: 0456-81 61 28
E-post: monia.jonsson@solvesborg.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 27 augusti 2018
Sidan publicerad av: Nicolina Sällberg