Bibliotek och filialer

Visste du om att det finns fler bibliotek i Sölvesborg än stadsbiblioteket? Det finns även bibliotek i både Hällevik, Mjällby och Norje. De filiala biblioteken finns i anslutning till grundskolorna.

Mjällbys bibliotek ligger i anslutning till Mjällby skola. På biblioteket i Mjällby kan du låna böcker, ljudböcker och filmer. Du kan också bläddra i tidskrifter eller använda kopiator. Under skoltid har du möjlighet att besöka biblioteket även på andra tider än de som kommunbiblioteket ansvarar för.

Hälleviks bibliotek ligger i anslutning till skolan i Hällevik. Här kan du låna böcker, ljudböcker och filmer. Hos oss kan du slå dig ner en stund och bläddra i en tidskrift. Du kan också reservera tid för att använda dator med Internetanslutning.

Norje barn- och skolbibliotek ligger vid Norje skola. På bibliotek finns mestadels barn och ungdomsböcker, men du kan även beställa och hämta vuxenböcker. Biblioteket har endast öppet på torsdagar, mellan klockan 15:30 - 17:30.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 oktober 2017
Sidan publicerad av: Nicolina Sällberg
Uppleva och göra
Detta är en beta-version av Sölvesborgs kommuns nya hemsida. Det betyder att den fortfarande är under uppbyggnad. Om du inte hittar det du söker kan du besöka vår gamla hemsida här. OK