Idrott, motion och friluftsliv

Idrott, motion och friluftsliv är bra för både kropp och själ. Oavsett om du deltar i fartfyllda aktiviteter, tränar på egen hand eller går promenader kommer du att få energi. I sölvesborgs kommun finns det flera olika idrottsföreningar och vacker natur att tillgå.

Här hittar du mer information om Idrott, motion och friluftslivet i Sölvesborgs kommun. Du hittar bland annat information om simning, fotbollsplaner, idrottshallar och hur du går till väga för att boka lokal.

Vi har fina vandrings- och cykelleder på flera ställen, alla där du kan upptäcka Sölvesborgs vackra stränder, hav och natur.

På vår karta Friluftsliv i Sölvesborglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du hitta och läsa mer om några av kommunens natur- och rekreationsområden.

Om du har några frågor eller vill ha underlag i form av kartor och dylikt är du välkommen att kontakta Visit Sölvesborg.

Om du har några funderingar kring idrottsföreningar eller motion är du välkommen att kontakta Fritids- och turistkontoret.

Relaterade kontakter
Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 april 2018
Sidan publicerad av: Fritidskontorets webbredaktör

Välkommen till Sölvesborgs kommuns nya hemsida! Sidan är fortfarande under uppbyggnad. Om du inte hittar det du söker kan du fortfarande besöka vår gamla hemsida här.