Boka lokal, hur går det till?

Visste du om att du har möjlighet att boka en av kommunens många rymliga lokaler? Du kan även boka allmäna lokaler som finns runt om i Sölvesborg. Välj den lokal som passar bäst för dig och din aktivitet!

Vi på kommunen erbjuder lokaler som:

• Sölvesborgs idrottshall
  • Mjällby idrottshall
  • Furulundsskolans idrottshall
  • Falkviksgårdens och Hjortakroksskolans idrottshallar
  • Ishallen Sölveshov
  • Skofabriken/Aktivitetshuset

Lokalen bokas på Medborgarkontoret i Sölvesborg. Det ligger placerat i Stadshusets entré. Du kan även boka lokaler online, via din dator. Den enda riktlinjen för att kunna boka någon av lokalerna är att du måste ha fyllt 18 år.

När du bokar din lokal kommer Medborgarkontoret att kvittera ut en nyckel eller tagg. Om du bokar i en förenings namn ska du ange namnet på föreningen. Kom även ihåg att ange vem som är kontaktperson. Medborgarkontoret återkommer sedan med en bokningsbekräftelse eller med besked ifall tiden redan är upptagen.

Boka lokal online

Tryck på den här länken för att boka din lokal onlinelänk till annan webbplats

Taxa

Priset för att hyra en lokal varierar beroende på om du är privatperson eller om du bokar som förening. Taxan finns i tre nivåer (taxaindelning 1, 2 och 3):

• Taxeindelning Taxa 1 gäller för föreningar som är registrerade hos fritids- och kulturnämnden eller barn- och utbildningsnämnden.
  • Taxa 2 gäller för privatpersoner och företag inom kommunen.
  • Taxa 3 gäller för föreningar, privatpersoner och företag utom kommunen.

Se den exakta taxan genom att trycka på den här länken

Vill du ha mer information kring lokalerna och deras respektive taxa? Då är du välkommen att kontakta Fritids- och turistkontoret. Du hittar deras kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Allmänna lokaler

Du har även möjlighet att boka någon av de allmänna lokalerna som inte ägs av kommunen. Se vilka lokaler som finns under:
Allmänna lokaler att hyra