Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

Magnus Carlsson

Moneybrother

Lördag 6 juli kl. 22.00, Stortorget Sölvesborg

Anders ”Moneybrother” Wendin firade nyligen 20-årsjubileet av sitt debutalbum Blood Panic. Med hundratals konserter i ryggen, har Anders gjort sig ett namn som en av landets främsta liveartister och i sina olika musikaliska kostymer förenat både punk, soul, rock, tröstrikt, storslaget och intimt. År 2017 medverkade Anders Wendin i TV4-succén Så Mycket Bättre. Med sina själfulla och hyllade tolkningar sjöng han sig än djupare in i vardagsrummen och blev Moneybrother med hela svenska folket. Vi välkomnar Moneybrother till Sölvesborg med öppna armar, lördagen den 6 juli.

Konserten är gratis!

Elov & Beny

Elov & Beny

Lördag 6 juli kl. 19.00, Stortorget Sölvesborg

Artistduon Elov & Beny har stormat in i rampljuset och etablerat sig som pionjärer inom partymusiken eller vad som i folkmun kallas EPA-dunk. I sommar åker de ut med turnén ”Gasen i botten” som representerar såväl intensiteten i musiken, nivån av fest och bilarna som dunkar musiken. Elov & Beny har nått framgång med låtar som ”Bubbel på balkongen”, ”Raggen går”, ”Cheva på fredag”, ”Fast i liften”, ”Rom & cola. Lördagen den 6 juli gör de ett stopp i Sölvesborg på Killebomfestivalen!

Konserten är gratis!

Magnus Carlsson

Tack för Killebom 2023 - se filmen

Sölvesborgs stadsfestival 2023 bjöd på hundratals programpunkter. Hur sammanfattar man allt som hände? Se festivalfilmen från sommaren 2023 som vi klippt ihop.

» Länk till YouTube Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Magnus Carlsson

Medverka på Killebom 3-6 juli 2024 – föreningar och andra aktörer

Har du eller ni en idé om en aktivitet som ni skulle vilja genomföra på Killebomfestivalen?

» Kontakta oss

 

Magnus Carlsson

Mat och marknadsförsäljning – Ansök om försäljningsyta

Är du intresserad av en försäljningsyta på Killebomfestivalen? Killeboms stora och populära sommarmarknad äger rum på onsdag den 3 juli 2024. Men du kan också ansöka om en mat- eller försäljningsplats för alla eller vissa dagar under hela festivalen under perioden 3-6 juli.

» Läs mer och ansök

 

Bild

Medeltida marknad 6 juli

Killebomfestivalen arrangerar en Medeltida marknad lördagen den 6 juli. Vill du vara med som utställare på Blekinges enda Medeltida marknad? Nu kan du anmäla ditt intresse. Sista anmälningsdag är den 30 april.
» Läs mer

Bild

Konst och designmarknad 5-6 juli

Under Killebom arrangerar vi en konst och designmarknad i Kulturkvarteret, den 5-6 juli. Här vill vi samla design, mode, konst och inredning. Vill du vara med? Skicka en ansökan till oss och berätta vad du vill bidra med. Sista anmälningsdag är den 30 april.
» Läs mer

Bild

Kontakta oss

Har du frågor angående Killebom? Här hittar du kontaktupgifter till oss som arbetar med festivalen. 
» Läs mer

Bild

Sociala medier

Sölvesborgs stadsfestival Killebom finns på både Instagram och Facebok, sök på Killebom så hittar du oss. Följ oss gärna för att inte missa några uppdateringar.

Bild

Personuppgifter – foto och film

Under festivalen har vi fotografer på stan som dokumenterar festivalen.
» Läs mer

Bild

Arrangör och huvudsponsor

Killebom arrangeras av Sölvesborgs kommun. Huvudsponsor för Killebom är Sölvesborg-Mjällby Sparbank.

Sponsorer

Tack till våra sponsorer som är en stor del av arrangemanget och bidrar på olika sätt, Sölvesborgshem och Sölvesborg Energi.

Bild

Kontakt

Om Killebom