Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

Magnus Carlsson

Magnus Carlsson – Allsångskväll
Torsdag 6 juli kl. 19.00

Stortorget
Gästartist på Killeboms allsångskväll är en av Sveriges mest folkkära artister Magnus Carlsson. Magnus har en lång artistkarriär bakom sig, både som soloartist och medlem i Alcazar och Barbados.

Renaida Braun

Renaida Braun – Allsångskväll
Torsdag 6 juli kl. 19.00

Stortorget
Artisten och skådespelerskan Renaida Braun kommer till Killebom som gästartist på vår allsångskväll. Renaida är just nu dubbelt aktuell i TV4s Let's Dance och SVTs dramaserie Fejk där hon spelar huvudrollen.

Agnes Lingoy

Agnes Lingøy – Allsångskväll
Torsdag 6 juli kl. 19.00

Stortorget
Artisten Agnes Lingøy från Sölvesborg delar scen med Magnus Carlsson och Renaida Braun under torsdagens allsång. Agnes tävlade i P4 Nästa 2022 där hon gick till final. Du kanske också känner igen henne från filmen Jordgubbslandet som spelades in i Sölvesborg?

Bandmedlemmarna i Isaac and The Soul Company

Isaac and The Soul Company
Fredag 7 juli kl. 20.00

Stortorget
De är guldgossarna i smoking som bjuder på soul, dans, party och fantastiskt blås i absolut toppklass! Förbered dig på en total musikalisk urladdning som flörtar med Las Vegas, men det är i Sölvesborg det händer! Att sitta är inte att rekommendera, detta är ett band som bjuder in till dans, svett och ös!

Bild

Fler nyheter följer under våren

Mer information om fler artister, programpunkter och aktiviteter släpps löpande under våren. Ett fullständigt festivalprogram släpps i sin helhet i början av juni.

Följ oss gärna på facebook och instagram för att hålla dig uppdaterad!

Bild

Konst- och designmarknad

Kulturkvarteret är platsen för dig som vill dra dig undan surret och snurret från öltält och karuseller. Kliv in i Kulturkvarterets charmiga miljö med musik, servering, aktiviteter och antikhandel. Under festivalen arrangeras en konst- och designmarknad här och vi söker nu kreativa utställare som vill vara med. Anmäl ditt intresse senast den 15 maj.

En soffa på Lilla skolgatan byggd av gamla skateboards målade i olika färger och mönster.

Medeltida marknad

Vilken succé det blev 2022 med vår medeltida marknad på Killebomfestivalen. Lördagen den 8 juli kl. 10-16 arrangerar vi återigen en medeltida marknad vid S:t Nicolaikyrkan. Vi söker nu utställare som vill vara med, kontakta oss gärna. Vi vill ha din intresseanmälan senast den 15 maj.

Bild

Ansök om mat- eller marknadsplats 

Vill du hyra en mat eller marknadsplats under Killebomfestivalen? Marknadsplatserna är för onsdagen den 5 juli 2023. Matplatsen ansöker man om för hela festivalen. Vi öppnar bokningen under vecka 12, 2023. Ansökan görs på bokamarknad.se.

En grupp ungdomar dansar på Stortorgets scen.

Vill du/er förening vara med?

Vill du eller din förening medverka på Killebom? Vi vill kunna bjuda våra festivalbesökare på minnesvärda dagar och nya upplevelser. Har du en idé om ett framträdande eller något man kan göra eller prova-på tillsammans med er? Hör av er till oss!

Bild

Smådjursutställning

Under Killebom arrangerar vi en populär smådjursutställning i biblioteksparken. Har du ett luddigt, tokigt, roligt eller bara otroligt gulligt husdjur som du skulle vilja visa upp? Då vill vi gärna att du anmäler dig till att vara med, ju fler djur desto roligare blir det! På plats kommer våra festivalbesökare att kunna rösta på sitt favoritdjur. 

Bild

Kontakta oss

Har du frågor angående Killebom? Här hittar du kontaktupgifter till oss som arbetar med festivalen. 

Bild

Följ oss i sociala medier

Sölvesborgs stadsfestival Killebom finns på både Instagram och Facebok, sök på Killebom så hittar du oss. Följ oss gärna för att inte missa några uppdateringar.

Bild

Personuppgifter – foto och film

Under festivalen kommer vi att ha fotografer på stan som dokumenterar festligheterna. Materialet kommer att arkiveras av Sölvesborgs kommun och kan komma att visas i våra sociala kanaler.

Bild

Tack – tillsammans gör vi festen!

Killebom arrangeras av Sölvesborgs kommun. Huvudsponsor för Killebom är Sölvesborg-Mjällby Sparbank.
Tack till övriga sponsorer och samarbetspartners: Region Blekinge, Sölvesborg Energi och Best Western Karlshamn.

Kontakt

Om Killebom