Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

Bild

Programmet - se dag för dag

Kolla in årets program och planera redan nu för ditt festivalbesök. Killebom pågår onsdag-lördag den 6-9 juli.

Bild

Se och göra på Killebom - vi tipsar

Äntligen får vi ses igen på Killebom, tänk att det är 3 år sedan sist! Men vad finns det att se och göra på årets festival? Låt oss tipsa dig lite.

Bild

Kulturkvarteret, onsdag-lördag

Vill du dra dig undan surret och snurret från öltält och karuseller? Kliv in i Kulturkvarterets charmiga miljö med servering och antikhandel. Här finner du en utställning om disktrasans resa från Sölvesborg runt jordklotet. Från fredag till lördag bjuds det på ett fullspäckat program som rymmer musik, poesi, gyckel, konst, modevisning och en konst- och designmarknad.

En soffa på Lilla skolgatan byggd av gamla skateboards målade i olika färger och mönster.

Barnkvarteret, torsdag-lördag kl. 10-16

Under tre dagar förvandlar vi biblioteksparken till ett härligt område för våra minsta festivalbesökare. På programmet står ponnyridning, barnens olympiad, teater och konsert. Välkommen till barnkvarteret!

Bild

Casanovas, Fredag 8 juli kl. 20.00, Stortorget

Det blir ingen Killebomfestival utan en dansbandskväll med buggvänliga låtar, det är sedan gammalt. Boka in fredagen den 8 juli i kalendern, då kommer Casanovas och bjuder på en dansvänlig afton.

Bild

GAMMAL, Lördag 9 juli kl. 21.00, Stortorget

Duon GAMMAL består av Peg Parnevik och Pontus Petersson. De skapar poetisk pop på svenska och med hits som "Sånger Från Förut" hoppas vi på att vi får uppleva en oförglömlig sommarkväll!

Bild

Pidde P, Fredag 8 juli och lördag 9 juli

Räck upp en hand det barn som inte känner igen Pidde P? Han kommer till Killebom med sina dansmoves och musikhits som prickar helt rätt i tiden. Missa inte!

Bild

Medina, Lördag 9 juli kl. 23.00, Stortorget

De har gjort avtryck på topplistorna med låtar som "Se på mig nu" och "Miss Decibel", Nu är de aktuella med mellobidraget "In i dimman" från Melodifestivalen.

Bild

Allsång med hjärtat i bygden, Torsdag 7 juli kl. 18.15, Gästartister: Wizex och Linda Bengtzing

Sjung och ta ton, nu kan vi äntligen fylla hela Stortorget igen i en allsångskväll! Under ledning av Peje Johansson.

Bild

Torsdag 7 juli, Wizex med Git Persson

Wizex med Git Persson gästar oss på Killebom! Du hör dom både i allsångskvällen torsdagen den 7 juli kl. 18.15, samt på Duvans mötesplats för seniorer samma dag kl. 14.

Bild

Partyfabriken – onsdag till lördag

Vi vet att ni är många som älskar Partyfabriken, givetvis kommer de tillbaka till Killebom! Partyfabriken håller öppet onsdag - lördag med fri entré alla dagar. Se hela programmet och boka plats.

Bild

Tivoli – onsdag till lördag

Besök Axels tivoli. Karuseller, hoppborgar och mycket mera finns i Innerhamnen och Järnvägsparken, en kort promenad från tågstationen. Biljetter köps på plats.

Onsdag-torsdag kl. 12.00-01.00
Fredag-lördag kl. 12.00-02.00

Bild

Ta dig hit och hem

Se en karta över festivalområdet och vart du hittar parkeringsplatser i centrala Sölvesborg.

Bild

Trafikbegränsningar

Under Killebom införs trafikbegränsningar och stora delar av Sölvesborgs centrum kommer att vara avstängt för biltrafik.

Bild

Personuppgifter – foto och film

Under festivalen kommer vi att ha fotografer på stan som dokumenterar festligheterna. Materialet kommer att arkiveras av Sölvesborgs kommun och kan komma att visas i våra sociala kanaler.

Bild

Följ oss i sociala medier

Sölvesborgs stadsfestival Killebom finns på både Instagram och Facebok, sök på Killebom så hittar du oss. Följ oss gärna för att inte missa några uppdateringar.

Bild

Kontakta oss

Har du frågor angående Killebom? Här hittar du kontaktupgifter till oss som arbetar med festivalen. 

Kontakt

Om Killebom