Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

Bild

Programmet - se dag för dag

Kolla in årets program och planera redan nu för ditt festivalbesök. Killebom pågår onsdag-lördag den 6-9 juli.

Bild

Smådjursutställning 7 juli – Intresseanmälan

Har du ett luddigt, tokigt, roligt eller bara otroligt gulligt husdjur som fler borde få se? Anmäl dig till att visa upp ditt husdjur i vår smådjursutställning i Barnkvarteret!

Bild

Kulturkvarteret, onsdag-lördag

Vill du dra dig undan surret och snurret från öltält och karuseller? Kliv in i Kulturkvarterets charmiga miljö med servering och antikhandel. Här finner du en utställning om disktrasans resa från Sölvesborg runt jordklotet. Från fredag till lördag bjuds det på ett fullspäckat program som rymmer musik, poesi, gyckel, konst, modevisning och en konst- och designmarknad.

En soffa på Lilla skolgatan byggd av gamla skateboards målade i olika färger och mönster.

Barnkvarteret, torsdag-lördag kl. 10-16

Under tre dagar förvandlar vi biblioteksparken till ett härligt område för våra minsta festivalbesökare. På programmet står ponnyridning, barnens olympiad, teater och konsert. Välkommen till barnkvarteret!

Bild

GAMMAL, Lördag 9 juli kl. 21.00, Stortorget

Duon GAMMAL består av Peg Parnevik och Pontus Petersson. De skapar poetisk pop på svenska och med hits som "Sånger Från Förut" hoppas vi på att vi får uppleva en oförglömlig sommarkväll!

Bild

Casanovas, Fredag 8 juli kl. 20.00, Stortorget

Det blir ingen Killebomfestival utan en dansbandskväll med buggvänliga låtar, det är sedan gammalt. Boka in fredagen den 8 juli i kalendern, för då kommer Casanovas och bjuder på en dansvänlig afton.

Bild

Allsång med hjärtat i bygden, Torsdag 7 juli kl. 18.00, Gästartister: Wizex och Linda Bengtzing

Sjung och ta ton, nu kan vi äntligen fylla hela Stortorget igen i en allsångskväll! Under ledning av Peje Johansson.

Bild

Medina, Lördag 9 juli kl. 23.00, Stortorget

De har gjort avtryck på topplistorna med låtar som "Se på mig nu" och "Miss Decibel", Nu är de aktuella med mellobidraget "In i dimman" från Melodifestivalen.

Bild

Pidde P, Fredag 8 juli och lördag 9 juli

Räck upp en hand det barn som inte känner igen Pidde P? Han kommer till Killebom med sina dansmoves och musikhits som prickar helt rätt i tiden. Missa inte!

Bild

Vi ses på Killebom den 6-9 juli 2022!

Äntligen, som vi har längtat! Efter två års uppehåll vågar vi nu blicka fram mot ljusare tider. För vi ses väl på på Sölvesborgs stadsfestival Killebom i sommar? Boka in den 6-9 juli i kalendern redan nu.

Bild

Sommarmarknad – Boka din plats

Är du försäljare och vill boka plats till Killeboms stora sommarmarknad? Från och med den 15 mars 2022 kan du ansöka om plats.

En soffa på Lilla skolgatan byggd av gamla skateboards målade i olika färger och mönster.

Tjuvstarta festivalen med ­Sölvesborgs Prideparad

Vill du starta festen lite tidigare? Karlskrona Pride arrangerar Sölvesborgs första prideparad, tisdagen den 6 juli kl. 16.00. Anmälan görs till Karlskrona Pride. Du kan också gå tillsammans med Fritidsgårdarna i Sölvesborg.

Bild

Följ oss i sociala medier

Sölvesborgs stadsfestival Killebom finns på både Instagram och Facebok, sök på Killebom så hittar du oss. Följ oss gärna för att inte missa några uppdateringar.

Bild

Om Killebom och dess historia

Hur länge har Killebom funnits, och vilka arrangerar vår omtyckta stadsfestival? Läs mer om Killebom.

Bild

Kontakta oss

Har du frågor angående Killebom? Här hittar du kontaktupgifter till oss som arbetar med festivalen. 

Kontakt

Om Killebom