Ansökan till konst- och designmarknad 9 juli

Plåtmugg med motiv av Sölvesborgs Tinghus, design av Hanna Emenius.

Mugg med motiv av Sölvesborgs Tinghus, design av Hanna Emenius.

I populära kulturkvarteret längs med de charmiga kullerstensgatorna på Lilla skolgatan, planerar vi för en konst- och designmarknad av modern prägel. Marknaden arrangeras längs Lilla Skolgatan, lördagen den 9 juli kl. 13.00-17.00.

Fullbokat

Alla platser på vår konst- och designmarknad är nu uppbokade och intresseanmälan är stängd.

Uppdaterad 2022-04-25

Frågor

Har du frågor, kontakta oss.
Pernilla Weirum
0456-81 68 51
pernilla.weirum@solvesborg.se

En gammal innergård, människor i rörelse och tvätt hänger på linor i luften.

Innergården i Kulturkvarteret 2019.

Gammal gatan med korsvirkeshus.

Vill du vara med och fylla Lilla skolgatan med konst och design?


Villkor konst- och designmarknad 2022

Hyrestagaren förbinder sig att följa de villkor, förordningar och anvisningar som ges skriftligen eller muntligen av Killebomfestivalens personal.

Produkter och försäljning

  • Det får bara säljas egentillverkade/egendesignade varor i gedigen kvalité inom områdena design, konst och konsthantverk. Lokala kulturföreningar kan också erbjudas plats på marknaden.
  • Du blir tilldelad en försäljningsplats på ca 2 x 1 m när du kommer. Du tar själv med bord/staffli eller annat för att exponera dina varor. Var gärna kreativ och hitta spännande lösningar till din försäljningsyta. Tänk på att marken är ojämn. Ta med egen stol eller pall att sitta på.
  • Det är förbjudet att placera föremål eller skyltar utanför den egna försäljningsplatsen.
  • Vi kan inte erbjuda el under marknaden.
  • Varje försäljare ansvarar för sitt eget skräp och ansvarar för att försäljningsplatsen är städad när marknaden lämnas.

Tid och plats

Marknaden är belägen på Lilla Skolgatan mitt i centrala Sölvesborg och öppettiderna är 13.00–17.00 lördagen den 9 juli 2022. Som försäljare binder du dig till att vara där under marknadens öppettider.

Det är inte tillåtet att köra in med bil på Lilla Skolgatan utan ni kommer hänvisas till Interfloras parkering precis i närheten där ni kan ställa era bilar. Härifrån är det nära för er att eventuellt hämta fler varor för påfyllning.

Priser 2022

1 plats 400kr, yta 2 x 1 meter.

Förfakturering på bordshyran kommer att ske i juni. Du medger att information du lämnat får lagras och bearbetas i register av Sölvesborgs kommun. Personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen The General Data Protection Regulation), med rätt att begära utdrag och rättelse.

Intresseanmälan

Vill du anmäla intresse gör du det enkelt genom att fylla i anmälningsformuläret ovan på denna sidan.
Din ansökan ska vara oss tillhanda senast 15 maj 2022.

Force Majeure

Arrangören återbetalar ej inbetald platshyra om marknaden måste ställas in p.g.a. force majeure som till exempel strejk, lockout, storm, brand, elavbrott, epidemi eller annan jämförbar händelse. Återbetalning sker ej heller om hyrestagaren avstår från att utnyttja tilldelad plats.

Kontakt

Om Killebom