Ansökan till Programaktivitet för föreningar och andra aktörer

Käpphästhoppning i Barnkvarteret

Med engagemang från dig som kulturaktör, eller er i förenings- och näringslivet kan vi tillsammans skapa en fantastisk festival för våra besökare.

Har ni ett spännande programförslag till Killebom?

Vi tar gärna emot förslag på olika aktiviteter. Musik uppskattas alltid på festivaler och vi ser gärna att det finns olika musikaliska toner i varje hörn av festivalen. Har ni kanske en uppvisning, tävling eller en annan typ av arrangemang ni vill genomföra? Vi ser gärna nya former av upplevelser utöver det vanliga!

Anmälan om aktivitet

Gör en intresseanmälan om aktivitet genom vårt webbformulär nedan. Vi vill ha din intresseanmälan senast den 15 april 2022.


Berätta gärna om er aktivitet, då blir det lättare för oss att marknadsföra aktiviteten på vår webb och i sociala medier. Beskriv tex vad våra festivalbesökare kommer att få se, eller göra. Beskriv om din aktivitet riktar sig till en specifik målgrupp, tex för barn i en viss ålder. Skriv om man behöver anmäla sig och isf ange gärna kontaktuppgifter till anmälan. Ange pris om aktiviteten kommer att kosta pengar för besökaren.

Jag/vi medger att informationen jag/vi lämnat får lagras och bearbetas i register av Sölvesborgs kommun. Personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen The General Data Protection Regulation), med rätt att begära utdrag och rättelse. * (obligatorisk)
Jag/vi medger att informationen jag/vi lämnat får lagras och bearbetas i register av Sölvesborgs kommun. Personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen The General Data Protection Regulation), med rätt att begära utdrag och rättelse.

Kontakt

Om Killebom