Smådjursutställning intresseanmälan

Foto: Pär Johansson

Har du ett husdjur som du skulle vilja visa upp? Då kan du anmäla ditt djur till Smådjursutställningen under Sölvesborgs stadsfestival Killebom! Alla barn och ungdomar som är under 18 år är välkomna att visa upp sitt djur. Skicka in din anmälan senast den 1 juli.

Har du ett luddigt, tokigt, roligt eller bara otroligt gulligt husdjur? Det kan vara en katt, anka, hund, en snigel eller en livs levande drake! Då kanske du vill vara med och visa upp ditt eget husdjur? Skicka in din anmälan till oss, ju fler djur desto roligare! På plats i parken finns även Mackes zoo med några vänner.

Torsdag 7 juli, kl. 10-12

Smådjursutställningen arrangeras i Barnkvarteret, Biblioteksparken Torsdagen den 7 juli mellan kl. 10-12. Du behöver vara på plats med ditt husdjur en stund innan för att förbereda din plats.

Rösta på favoritdjuret

På plats kommer festivalbesökare att kunna rösta på sitt favoritdjur. Prisutdelning sker kl. 12.00. Alla som deltar får välja ett pris.

Tänk på att...

  • Den som ställer ut sitt djur måste själv ta ansvar för djuret och hålla uppsikt.
  • Den som ställer ut sitt djur måste själv ta med det som behövs, till exempel bur, bord, solskydd, mat, vatten och annat. Har du ingen bur kan det till exempel kanske fungera lika bra med ett vanligt enkelt kompostgaller som djuret kan vara i?
  • Gör en skylt med djurets namn och berätta lite om ditt husdjur. Du kan till exempel berätta vad det äter, hur gammalt det är och annat som kan vara roligt att veta.

Frågor?

Har du frågor får du gärna kontakta Maria Nilsson på Sölvesborgs bibliotek som anordnar smådjursutställningen.
Mail » maria.nilsson@solvesborg.se
Telefon » 0456-81 68 52

Anmäl ditt djur till smådjursutställningen

Du kan skicka in din anmälan enkelt och snabbt genom att fylla i vårt webbformulär nedan. Vi behöver din anmälan senast den 1 juli.

Jag vet att jag måste ta med mig all utrustning, bur, mat och annat som mitt djur behöver. Jag vet att jag själv får ansvara för att mitt djur är försäkrat och att jag måste ta fullt ansvar för eventuella skador som mitt djur kan orsaka.Jag vet att jag bör komma i god tid så att jag hinner sätta upp burar, bord och annat. * (obligatorisk)
Jag vet att jag måste ta med mig all utrustning, bur, mat och annat som mitt djur behöver. Jag vet att jag själv får ansvara för att mitt djur är försäkrat och att jag måste ta fullt ansvar för eventuella skador som mitt djur kan orsaka.Jag vet att jag bör komma i god tid så att jag hinner sätta upp burar, bord och annat.

Kontakt

Om Killebom