Sölvesborgs kommun

Lediga jobb

Här kan du se vilka lediga jobb som finns inom Sölvesborgs kommuns verksamhet just nu. Verksamheten är bred och här finns många olika yrken, men några som vi ofta söker är till exempel förskollärare. lärare, socionomer och undersköterskor. Titta gärna in regelbundet för att se vad som utannonseras.

Vi tar varje sommar emot semestervikarier, framförallt inom omsorgen men även inom andra verksamheter. Sommarjobben utannonseras under början av varje kalenderår och finns med i listningen av våra lediga tjänster nedan.

Förutom nedanstående lediga tjänster söker vi löpande timvikarier till bemanningsenheten för omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättningar. Om du är intresserad av att vara timvikarie inom omsorgen, ring telefonnummer 0456-81 69 00.

Det finns ingen särskild bemanningsenhet för skolan/fritids. Om du är intresserad av att söka arbete inom skola/fritids så vänder du dig direkt till den skola/enhet du vill söka arbete på. Kontaktuppgifter till de olika skolorna/enheterna hittar du här.

 För dig som söker jobb inom omsorgen

Sölvesborgs kommun använder språktest som en del i urvalsprocessen när du söker jobb till omsorgens verksamheter. Övriga kvalifikationer och personlig lämplighet vägs också in.

Språktest kan vara aktuellt för dig som inte har ett godkänt gymnasiebetyg i svenska då tjänsten kräver kunskaper i svenska språket för att klara av arbetsuppgifterna. Det framgår i jobbannonsen.

Det digitala språktestet kan göras på dator, surfplatta eller mobil.

Du får göra uppgifter med:

  • Läsförståelse
  • Hörförståelse
  • Skriftlig förmåga

Bedömningen görs utifrån Skolverkets standard.

Lediga jobb inom Sölvesborgs kommuns verksamhet

Relaterade kontakter

Senast uppdaterad:

Skriv ut