Sölvesborgs kommun

Öppet hus för sommarjobb inom stöd, service och boende

Förändring i evenemanget: Ingen

3 apr
Björnlyckan, Ryssbergsvägen 1C, Sölvesborg
Blå duoton över funktionsnedsatt kvinna som ger tumme upp till kvinna

Hos oss får du ett roligt, omväxlande och meningsfullt sommarjobb. Foto: Scandinav bildbyrå (duoton: Sölvesborgs kommun)

Välkommen att träffa oss och veta mer om hur det är att jobba inom funktionshinderomsorgen. Vi söker dig som har ett varmt hjärta och vill göra skillnad i människors vardag. Mingla och lär känna oss, få svar på dina funderingar om vad ett sommarjobb hos oss innebär. Du kan ansöka som semestervikarie hos oss på plats under kvällen.

Varmt välkommen på öppet hus för dig som är nyfiken på att sommarjobba inom stöd, service och boende. Vi lovar en trevlig kväll där du får möjlighet att träffa rekryterande chefer och blivande kollegor samt lära dig mer om vår verksamhet. Vi bjuder på förfriskningar. Du behöver inte ha med dig något till kvällen.

Sommarjobb för dig som vill öka någons livskvalitet i sommar

Vi söker sommarvikarier till många av våra verksamheter inom äldre- och funktionshinderomsorgen under sommaren för att kunna ge den bästa servicen och omsorgen till våra brukare. Vi hoppas att du som vill ha ett roligt, omväxlande och meningsfullt arbete söker en av tjänsterna. Ett sommarjobb ger dig värdefull arbetslivserfarenhet och kan vara starten på en yrkesbana inom vård och omsorg. Efter sommarjobbet finns det goda chanser till fortsatt anställning hos oss.

Till annonsen för semestervikarie inom äldre- och funktionshinderomsorgen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer information
Datum: 3 april 2023
Tid: 17:00 - 19:00
Ort: Björnlyckan, Ryssbergsvägen 1C, Sölvesborg
Pris: Gratis

Senast uppdaterad:

Skriv ut