Sölvesborgs kommun

Sommarboken

En flicka läser en bok en solig sommardag.

Anmäl dig till sommarboken - läs eller lyssna på så många böcker du vill under sommaren.

Tycker du om att läsa? Då kan du vara med i Sommarboken. Läs eller lyssna på minst en bok under sommarlovet och få en bok som pris. För dig upp till 18 år.

Från och med den 12 juni kan du hämta ett sommarbokshäfte på Sölvesborgs bibliotek eller på någon av våra filialer. När du läst ut en bok skriver du en bokrecension.

Sommarboken – Så funkar det

  1. Låna och läs (eller lyssna på) en eller flera böcker under sommarlovet.
  2. När du läst ut dina böcker skriver du till oss berättar vad du tyckte. Betygsätt böckerna, hur många stjärnor får din bok? Du kan skriva din recension i sommarbokshäftet, eller fylla i formuläret nedan och skicka in till oss för varje bok som du har läst.
  3. Lämna in ditt sommarhäfte/recension senast den 31 augusti 2024.

Lämna din bokrecesion

Skriv upp vad boken heter och vem som har skrivit den. Berätta eller rita kort vad boken handlade om och sätt betyg med stjärnorna längst ned.


Fyll i ditt förnamn och efternamn

Fyll i din gata, postnr och postort

Telefonnummer till dig, en förälder, eller annan vuxen.

Här skriver du in vad boken heter

Här skriver du namn på författaren som skrivit boken

Berätta vad boken handlade om och vad du tyckte. Var den bra eller dålig? Spännande, läskig, eller sorglig? Här kan du skriva hur mycket du vill.
Betygsätt boken * (obligatorisk)
Betygsätt boken

Här kan du betygsätta boken med stjärnor från 1-5 där 1=Mycket dålig och 5=Jättebra. Klicka på antalet stjärnor som du vill ge boken.

Du kanske hellre vill rita en teckning som berättar om boken? Här kan du bifoga en bild på din teckning.
Jag medger att informationen jag lämnat får lagras och bearbetas i register av Sölvesborgs kommun. Personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen The General Data Protection Regulation), med rätt att begära utdrag och rättelse. * (obligatorisk)
Jag medger att informationen jag lämnat får lagras och bearbetas i register av Sölvesborgs kommun. Personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen The General Data Protection Regulation), med rätt att begära utdrag och rättelse.

Relaterade kontakter

Senast uppdaterad:

Skriv ut
Uppleva och göra