Stadsfestivalen Killebom i Sölvesborg
6-10 juli 2016

Killebom är festivalen för alla åldrar. Och det bästa av allt är att nästan alla arrangemang och programpunkter är gratis! I år uppträder bl.a Little Jinder och Eva Eastwood på Stortorget i Sölvesborg. Det finns också mindre scener med musikunderhållning i de flesta serveringstälten.
 

Hela programmet hittar du här »


Marknad, smådjursutställning för barnen och musikunderhållning

Vi börjar traditionsenligt med marknad i Sölvesborgs stadskärna på onsdagen och smådjursutställning i biblioteksparken på torsdagen. Under festivalen uppträder bland annat Eva Eastwood, Simon Zion, Faråker, Little Jinder och Jakob Karlberg på scenen på Stortorget.

 

Stand up, sommarteater och veteranbilsutställning

Nytt för i år är att Oslipat, en stand up-klubb från Malmö tar över Scala Bio för en kväll. Bröderna Johansson spelar sin fars alster i S:t Nicolai kyrka och i Slottslängorna blir det sommarteater, Borgmästarens klåda. På lördagen blir det medeltida marknad.

 

Killebom-programmet på tre olika sätt

Det fullständiga Killebom-programmet kommer du att hitta i god tid före festivalen i ”Sölvesborgs event och guideapp”, som du kan ladda ner till din mobil eller surfplatta. Ladda ner appen redan nu i App store eller Google play, så kommer du att få tillgång till hela programmet så fort det släpps!

Under tiden som du väntar på Killebom-programmet kan du passa på att gå vår guidade tur ”Danskarna och brännvinet” som handlar om Sölvesborg genom historien, och också finns i appen.

Killebom-programmet kommer dessutom att finnas här på vår hemsida för de som vill skriva ut det, och i Killebom-bilagan i gratistidningen Commersen, som kommer med posten till alla hushåll i närområdet.

 

Din festivalupplevelse i sociala medier

Hashtagga gärna dina Killebom-bilder på Instagram, Twitter och Facebook med #mittsölvesborg och #killebom16.

Du hittar Sölvesborgs kommun på Facebook under Sölvesborg – naturligtvis och Kultur i Sölvesborg, och på Instagram under @mittsolvesborg och @kultursolvesborg.

Våra Sölvesborgsambassadörer, som finns på plats under Killebom och är representanter från olika delar av kommunens verksamhet, hittar du på @solvesborgsambassadorer på Instagram. 


Välkomna till Killebom-festivalen i Sölvesborg den 6-10 juli 2016!

Gå direkt till:

Kontaktinfo

Visit Sölvesborg
Stadshuset, Repslagaregatan 1
29434 Sölvesborg
 Telefon: 0456-81 61 81
Telefax: 0456-125 05
turistbyran@solvesborg.se

Skicka en kommentar om innehållet på sidan
Här kan du skicka in synpunkter på innehållet på den aktuella webbsidan. Din kommentar kommer inte att publiceras, utan skickas till personen som ansvarar för sidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange ett meddelande!

Ange en riktig e-postadress!

Filen var för stor! Välj en mindre.

Ange vad är det för veckodag idag!

Tipsa en vän
Här kan du tipsa en vän om den aktuella webbsidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange din väns namn!

Ange din väns e-postadress!

Ange ditt namn!

Ange din e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Uppdaterad: 2016-06-23 Ansvarig: Anders Östensson
Sölvesborgs kommun, 294 80 SÖLVESBORG. Besök: Repslagaregatan 1. Telefon: 0456-816 000. Telefax: 0456-134 29. info@solvesborg.se
Org.nr: 21 20 00 0852. Bankgiro: 343-5625. Ansvarig utgivare: Kommunchef Lars Ericsson. kommunikation@solvesborg.se

In English

Tourist information in English »

Auf Deutsch

Vorgewählte Informationen auf Deutsch »