Sölvesborgs kommun

Fritid för alla

En leendes kvinna dricker kaffe med en vän på Duvans café.

Duvans mötesplats för seniorer.

Sölvesborgs kommun arbetar för att det ska erbjudas en rik och aktiv fritid för alla. Vi arbetar för att erbjuda arrangemang och aktiviteter som passar många olika målgrupper.

Fritid för barn och unga

Professionell och engagerad personal, ett brett utbud av aktiviteter och arrangemang, samt främjande mötesplatser är vårt fokus i arbetet med fritid för barn och unga. vi arbetar även aktivt med det föreningsliv som finns i kommunen.

Fritid för vuxna

Sölvesborgs kommun har ett rikt föreningsliv för alla åldrar. Ett brett utbud av arrangemang, frilufts- och idrottsaktiviteter erbjuds såväl aktiva deltagare som publik. Evenemangskalendern som kommer ut varje månad ger en kort information av vad som sker på olika platser i kommunen.

Fritid för seniorer

Fritidskonsulenten för seniorer arrangerar aktiviteter och arrangemang för seniorer och daglediga med fokus på kultur, hälsa och social samvaro. Aktiviteterna organiseras i samverkan med föreningsliv och studieförbund och genomförs på olika platser i kommunen. Vill du veta mer om kommunens seniorverksamhet är du välkommen att höra av dig.

Relaterade kontakter

Senast uppdaterad:

Skriv ut
Uppleva och göra