Tillgänglighet

Foto: Blekingetrafikens buss

Under Killebom kan vissa delar av stadskärnan vara svårframkomliga. Här kan du planera din festivalupplevelse så att du inte missar något. Här hittar du även karta över området och var vårt infocenter håller till.

Åldersgräns

Alla är välkomna på Killebom.

Platser med begränsad framkomlighet

Från och med lördag 26 juni till söndag 5 juli 2020 kommer stora delar av Sölvesborgs centrum att vara avstängt för biltrafiken. Under den här perioden kommer även många parkeringsplatser att vara avstängda.

Toaletter

Det kommer att finnas toaletter på olika ställen i centrum under Killebom. Det finns fasta allmänna toaletter vid Hästtorget, stationen och skejtparken. Utöver det kommer det att finnas mobila toaletter utställt i området.

Tillgänglighetsanpassade toaletter finns vid bropasset, Stortorget, vid Partyfabrikens tält och på Hamngatan. Utöver det finns det toaletter vid Ungdomskvarteret i Järnvägsparken, vid Kyrkogatan, S:t Andreasgatan och Riddarparken.

Sölvesborgs ambassadörer, Stortorget

Sedan flera år tillbaka arbetar Sölvesborgs kommun aktivt med att möta festivalbesökarna och ge en positiv bild av Sölvesborg. Under Killebom finns våra ambassadörer på plats för att kunna ge service och svara på frågor. Här kan du till exempel hämta ett tryckt Killebomprogram om du önskar. Vi bjuder även på lite roliga aktiviteter. Besök oss gärna!

Följ oss i sociala medier @killebomlänk till annan webbplats tagga gärna dina bilder under festivalen med #killebomlänk till annan webbplats

Kontakt

Om Killebom