Press- och informationsmaterial

Är du intresserad av vad som händer i Sölvesborgs kommun? Vi berättar gärna om vad vi arbetar med och hur vi gör det. Vi publicerar regelbundet nyheter på vår webbplats – senaste nytt finner du på vår startsida. Letar du efter något specifikt? Skriv in ordet eller begreppet i sökfunktionen och sök i nyhetsarkivet. Du kan också följa och gilla kommunens olika kanaler på sociala medier för att få information och nyheter från oss.

För press

I Sölvesborgs kommun finns ett kommunikationskontor på kommunledningsförvaltningen som kan hjälpa, stötta och producera information i samverkan med förvaltningarna. Vi hjälper gärna till att förmedla kontakter åt media och andra som behöver det. Vi använder tjänsten mynewsdesk som pressrum. På denna sida finner du våra senaste pressmeddelanden som skickats ut via verktyget Mynewsdesk.

På bild syns framsidorna på vgår atre senaste nummer av tidningen Naturligtvis

Foto: Informationstidningen Naturligtvis

Läs mer

Naturligtvis – informationstidning

Kommunikationskontoret på Sölvesborgs kommun producerar en informationstidning som heter Naturligtvis. Tidningen delas ut till alla hushåll i kommunen två gånger per år, under vår och höst. Här kan du läsa om projekt som är på gång, kommunens verksamhet, framtidsvisioner, evenemang och mycket annat. Tidningen delas ut i din brevlåda, både till fasta hushåll och sommarboenden samt fritidshus.

Har du frågor om innehållet i tidningen Naturligtvis?

Kontakta oss på kommunikation@solvesborg.se

Sociala medier – Facebook

Sölvesborgs kommun deltar på sociala medier för att berätta vad som händer i vår kommun. Följ gärna vårt officiella konto som heter Sölvesborg naturligtvis!

Sekretessbelagda uppgifter

Vi tar bort inlägg om de innehåller känsliga personuppgifter eller sekretessbelagda uppgifter. Vi tar även bort inlägg som är stötande, uppviglande eller som kränker den enskildes integritet. Vi tillåter inte inlägg som har ett tydligt marknadsföringssyfte och våra sidor är inte heller en arena för politiska diskussioner.

Sociala medier - Instagram

  • Mitt Sölvesborg länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
    Mittsolvesborg är ett "vandringskonto" där våra invånare delar med sig av sin bild av Sölvesborg. Ansvariga för kontot är Sölvesborgs kommun.
  • Fler konton inom Sölvesborgs kommuns verksamhet
Relaterade kontakter
Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 januari 2019
Sidan publicerad av: Kansliets webbredaktör
Kommun och politik