Press- och informationsmaterial

Är du intresserad av vad som händer i Sölvesborgs kommun? Vi berättar gärna om vad vi arbetar med och hur vi gör det. Vi publicerar regelbundet nyheter på vår webbplats – senaste nytt finner du på vår startsida. Letar du efter något specifikt? Skriv in ordet eller begreppet i sökfunktionen och sök i nyhetsarkivet. Du kan också följa och gilla kommunens olika kanaler på sociala medier för att få information och nyheter från oss.

För press

I Sölvesborgs kommun finns ett kommunikationskontor på kommunledningsförvaltningen som kan hjälpa, stötta och producera information i samverkan med förvaltningarna. Vi hjälper gärna till att förmedla kontakter åt media och andra som behöver det. Vi använder tjänsten mynewsdesk som pressrum. På denna sida finner du våra senaste pressmeddelanden som skickats ut via verktyget Mynewsdesk.

Sociala medier – Facebook

Sölvesborgs kommun deltar på sociala medier för att berätta vad som händer i vår kommun. Följ gärna vårt officiella konto som heter Sölvesborg naturligtvis!

Sekretessbelagda uppgifter

Vi tar bort inlägg om de innehåller känsliga personuppgifter eller sekretessbelagda uppgifter. Vi tar även bort inlägg som är stötande, uppviglande eller som kränker den enskildes integritet. Vi tillåter inte inlägg som har ett tydligt marknadsföringssyfte och våra sidor är inte heller en arena för politiska diskussioner.

Sociala medier - Instagram

  • Mitt Sölvesborg länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterMittsolvesborg är ett "vandringskonto" där våra invånare delar med sig av sin bild av Sölvesborg. Ansvariga för kontot är Sölvesborgs kommun.
  • Fler konton inom Sölvesborgs kommuns verksamhet
På bild syns framsidorna på vgår atre senaste nummer av tidningen Naturligtvis

Foto: Informationstidningen Naturligtvis

Läs mer

Naturligtvis – informationstidning

Fram till och med 2018 producerade kommunikationskontoret på Sölvesborgs kommun en informationstidning som heter Naturligtvis. Den delades ut till alla hushåll i kommunen två gånger per år, under vår och höst.

Här hittar du tidningarna från 2017 och 2018. I dem kan du läsa om projekt, kommunens verksamhet, framtidsvisioner, evenemang och mycket annat.

Har du frågor om innehållet i tidningen Naturligtvis?

Kontakta oss på kommunikation@solvesborg.se

Relaterade kontakter

Senast uppdaterad: 10 december 2019

Skriv ut
Sidan publicerad av: Kansliets webbredaktör
Kommun och politik