Press- och informationsmaterial

Är du intresserad av vad som händer i Sölvesborgs kommun? Vi berättar gärna om vad vi arbetar med och hur vi gör det. Vi publicerar regelbundet nyheter på vår webbplats – senaste nytt finner du på vår startsida. Letar du efter något specifikt? Skriv in ordet eller begreppet i sökfunktionen och sök i nyhetsarkivet. Du kan också följa och gilla kommunens olika kanaler på sociala medier för att få information och nyheter från oss.

För press

Sölvesborgs kommun använder tjänsten Mynewsdesk som pressrum, där hittar du alla våra pressmeddelanden.

Sociala medier – Facebook

Sölvesborgs kommun deltar på sociala medier för att berätta vad som händer i vår kommun. Följ gärna vårt officiella konto som heter Sölvesborg naturligtvis!

Sekretessbelagda uppgifter

Vi tar bort inlägg om de innehåller känsliga personuppgifter eller sekretessbelagda uppgifter. Vi tar även bort inlägg som är stötande, uppviglande eller som kränker den enskildes integritet. Vi tillåter inte inlägg som har ett tydligt marknadsföringssyfte och våra sidor är inte heller en arena för politiska diskussioner.

Sociala medier - Instagram

  • Mitt Sölvesborg länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterSölvesborgs kommun driver instagramkontot Mittsolvesborg. Där delar vi information om vad som händer i Sölvesborg, och ger en inblick i den kommunala verksamheten.
  • Fler konton inom Sölvesborgs kommuns verksamhet

Läs mer

Relaterade kontakter

Senast uppdaterad: 04 maj 2020

Skriv ut
Kommun och politik