Fritid

Här nedan följer nyheter inom fritids- och kulturområdet. Vi är tacksamma om ni meddelar oss eventuella fel som ni hittar på sidan eller om ni har tips på några bra nyheter. 

 

Anmälan till föreläsning 28 april

Kom och lyssna på inspirerande föreläsare med Håkan Wifvesson ordförande i FC Rosengård och Hanna Marklund från Sunnanå Utvecklings AB (även f d fotbollsspelare i damallsvenskan).

Ask & Embla pris

Ask & Embla-priset 2015

Nu är det dags att nominera till Ask & Embla priset 2015. Priset är avsett att uppmärksamma en kille och en tjej i åldern 13-25 år bosatt i Sölvesborgs kommun och som under året varit goda ambassadörer och visat handlingskraft för att göra kommunen till en bättre plats att bo på.

Sommarjobba som dansare?

Sommardans Blekinge 2015 söker dig som är intresserad av dans och vill prova på hur det är att arbeta som professionell dansare! 
Alla som uppfyller kraven för feriearbete är välkomna att söka. I Sölvesborg innebär det att du ska vara född -97 eller -98 och skriven i Sölvesborgs kommun.

Aktiv Fritid 2015

Aktiv Fritid 2015 är klar.  Katalogen är en sammanställning över aktiviteter som finns i Sölvesborg, Bromölla och Olofström för barn, ungdomar och vuxna i behov av särskilt stöd. 

Victoriabadet stängt för allmänheten fr.o.m. 1 ...

Sedan en tid tillbaka pågår det samtal mellan kommunen och ägaren till Victoriabadet, Valjevikens aktivitetscenter, om  förutsättningarna för ...

Skofabrikens fotbollsturnering

Den 28 november kl. 18.00 var det dags för Skofabrikens fotbollsturnering i Bokelundskolans idrottshall.  Stort intresse av att vara med Turne...

Gå direkt till:

Kontaktinfo

Fritids- och turismkontoret
Telefon: 0456-81 61 29
Telefax: 0456-134 29
fritid@solvesborg.se

Skicka en kommentar om innehållet på sidan
Här kan du skicka in synpunkter på innehållet på den aktuella webbsidan. Din kommentar kommer inte att publiceras, utan skickas till personen som ansvarar för sidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange ett meddelande!

Ange en riktig e-postadress!

Filen var för stor! Välj en mindre.

Ange vad är det för veckodag idag!

Tipsa en vän
Här kan du tipsa en vän om den aktuella webbsidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange din väns namn!

Ange din väns e-postadress!

Ange ditt namn!

Ange din e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Uppdaterad: 2015-04-16 Ansvarig: Ann-Louise Cato
Sölvesborgs kommun, 294 80 SÖLVESBORG. Besök: Repslagaregatan 1. Telefon: 0456-816 000. Telefax: 0456-134 29. info@solvesborg.se
Org.nr: 21 20 00 0852. Bankgiro: 343-5625. Ansvarig utgivare: Kommundirektör Roger Zetterqvist. kommunikation@solvesborg.se

In English

Tourist information in English »

Auf Deutsch

Vorgewählte Informationen auf Deutsch »