Sölvesborgs kommun

Flytta till Sölvesborg? Välkomna hit!

Videoklippet är inspelat i Sölvesborgs kommun våren-sommaren 2021. Initiativtagare, idé och illustrationer: Sölvesborgs kommun. Bakgrunder, inspelning och animationer: Knall och kula. Talmanus och speakerröst i filmen: Mustasch reklambyrå. Klicka på de tre punkterna längst till höger i spelaren för att aktivera undertexter.

Livskvalitet utan kompromisser

Vi brukar säga att det är lätt att falla för Sölvesborg. Och även om kommunen, precis som de allra flesta av oss är lite extra härlig i sommarkostym i semestertider, så håller charmen i sig – året runt.

Att bo och leva här har fina fördelar också en grå tisdag i november. Det mesta finns antingen precis runt knuten eller inom räckhåll med tåg. Hav och natur, service och butiker, stora städer, flygplatser och jobbmöjligheter som gör att du inte behöver kompromissa. Livskvaliteten får du på köpet.

Vi hoppas att Sölvesborg snabbt ska kännas som hemma för dig, oavsett om du är en av de många hemvändarna, redan har fritidshus här eller flyttar till kommunen för första gången. Kanske är du redan bosatt här sedan länge men funderar på att flytta till en annan del av kommunen? Oavsett vilket är du alltid varmt välkommen hem till Sölvesborg!

Läs mer

Senast uppdaterad:

Skriv ut